From vegetarian to fish to meat


Appetizers

Bruschetta

Roasted baguette with mozzarella, marinated tomatoes and basil

10.80 €

Ox Carpaccio

tomato vinaigrette, parmesan and Mediterranean vegetable tartare

14.80 €

Heimischer Feldsalat

an Kartoffel-Speckdressing, Granatapfel, Walnüsse und frittierte Geramontbällchen
12.80 €

Soups

Esser's beef casserole

with dumplings, vegetables and egg custard

7.80 €

Chanterelle cream

with its own studel

9.80 €

Fish

fried loach fillet

on red pepper cream sauce, Kohlrabi, spinach tart and cous-cous

27.80 €

Fish & Chips

frittierter Kabeljau, Pommes-frites, Aioli, Remoulade und Salat
30.80 €

Dough dreams and vegetarian dishes

Kartoffel-Crespelle

auf Champignonragout und Salat
19.80 €

Wirsing Briestrudel

mit Kürbispüree, Steinpilzcreme und Salat

17.80 €

From the grill & from the pan

Schnitzel with fresh mushrooms

cream sauce, fried potatoes and salad

20.80 €

Original Wiener Kalbschnitzel

mit Kapern, Preiselbeeren, Bartkartoffeln und Salat

28.80 €

House-style hussar meat - our classic!

with sliced beef, "spicy", onions & mushrooms, French fries & crispy salads

29.80 €

Rumpsteak

on creamy pepper sauce, French fries and salad

33.80 €

frischer Brüggener Spargel

Portion Spargel

... mit Seranoschinken 28.80 €

... mit Rosmarinschinken 28.80 €

... mit zwei Schweineschniteln 31.80 €

... mit zwei Kalbsschnitzeln 38.80 €

... mit Rumpsteak an Kräuterbutter 41.80 €

23.80 €

dessert

Mousseterrine

in Biquitmantel, Himbeersauce und Nougat-Eis
8.20 €

Vanilleeis mit Schattenmorellen

7.80 €

Creme brulee

cold vanilla cream with a hot caramel crust and homemade chocolate rum ice cream

8.20 €

Aktions Minidessert

Bitte fragen Sie unser Personal im Restaurant
4.80 €