Appetizers
BruschettaRoasted baguette with mozzarella, marinated tomatoes and basil |
10.80 € |
Ox Carpacciotomato vinaigrette, parmesan and Mediterranean vegetable tartare |
14.80 € |
Heimischer Feldsalatan Kartoffel-Speckdressing, Granatapfel, Walnüsse und frittierte Geramontbällchen |
12.80 € |
Soups
Esser's beef casserolewith dumplings, vegetables and egg custard |
7.80 € |
Chanterelle creamwith its own studel |
9.80 € |
Fish
fried loach filleton red pepper cream sauce, Kohlrabi, spinach tart and cous-cous |
27.80 € |
Fish & Chipsfrittierter Kabeljau, Pommes-frites, Aioli, Remoulade und Salat |
30.80 € |
Dough dreams and vegetarian dishes
Kartoffel-Crespelleauf Champignonragout und Salat |
19.80 € |
Wirsing Briestrudelmit Kürbispüree, Steinpilzcreme und Salat |
17.80 € |
From the grill & from the pan
Schnitzel with fresh mushroomscream sauce, fried potatoes and salad |
20.80 € |
Original Wiener Kalbschnitzelmit Kapern, Preiselbeeren, Bartkartoffeln und Salat |
28.80 € |
House-style hussar meat - our classic!with sliced beef, "spicy", onions & mushrooms, French fries & crispy salads |
29.80 € |
Rumpsteakon creamy pepper sauce, French fries and salad |
33.80 € |
frischer Brüggener Spargel
Portion Spargel... mit Seranoschinken 28.80 € ... mit Rosmarinschinken 28.80 € ... mit zwei Schweineschniteln 31.80 € ... mit zwei Kalbsschnitzeln 38.80 € ... mit Rumpsteak an Kräuterbutter 41.80 € |
23.80 € |
dessert
Mousseterrinein Biquitmantel, Himbeersauce und Nougat-Eis |
8.20 € |
Vanilleeis mit Schattenmorellen |
7.80 € |
Creme bruleecold vanilla cream with a hot caramel crust and homemade chocolate rum ice cream |
8.20 € |
Aktions MinidessertBitte fragen Sie unser Personal im Restaurant |
4.80 € |